Başkan Tutal voleybolcuları kutladı

Başkan Tutal, voleybol liginde mücadele ettiği Düzce Spor ve Bursa Tofaş Voleybol takımını kendi sahasında yenerek galibiyet elde eden Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü oyuncuları  ile birlikte oldu.

1 .Ligde mücadele eden Seydişehir Belediyesi Voleybol takımı  kendi sahasında  yaptığı dokuz maçtan ,sekizini galibiyetle sonuçlandırarak   ligde sekizinci  sırada yer aldı. 

Seydişehir'de alınan galibiyetler sonrası kulüp yönetimini , teknik ekibi ve oyuncuları kutlayan Başkan Tutal;"Biz her işimizde ekibimizle ve halkımızla başarıya ulaşıyoruz.Seydişehir Belediyesi Voleybol takımı   aldığı bu galibiyet iyi bir ekip olduğunu ve başarılı bir takım olduklarını gösterdi. Bizler her alanda olduğu gibi sporda da ilçemizin hak ettiği noktalara gelebilmesi için elimizden gelen desteği veriyoruz.  Ben takımımızın sezonu iyi sıralarda  bitireceği inancını taşıyorum. Voleybol takımımızı yanlız bırakmayan taraftarlarımıza ,sporcularımıza ve teknik heyetimize teşekkür ediyorum" dedi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Tavşantepe’de Muhtarlık Seçimi İçin Sandık Kuruldu

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili eski muhtar Salim Güran'ın ağırlaştırılmış müebbet cezası Yargıtay'ca onandı. Hukuki sürecin tamamlanmasıyla Güran'ın muhtarlık görevi düştü.

Meclis’te İçki Firmalarına Etkinlik Yasağı Görüşülecek

TBMM Genel Kurulu, 9 Haziran Salı günü başlayacak haftalık çalışmalarında Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ni görüşecek. İlk 5 maddesi kabul edilen teklif, kamu kurumlarına su yapılarında güvenlik tedbiri zorunluluğu getiriyor.

Düğünde Çıkan Kavgada Taraflar Birbirine Girdi

Esenyurt'ta bir düğün salonunda henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma şiddetli kavgaya dönüştü.

Kağıthane’de 30 Milyon Liralık Uyuşturucu Ele Geçirildi

İstanbul Kağıthane Seyrantepe'de bir binadan gelen yoğun uyuşturucu kokusu polis ekiplerini alarma geçirince 18 Mayıs Pazartesi günü çalışma başlatıldı. Ekipler saat 14.00'te adres çevresinde izleme ve gözetleme yaptı.

Otomobil Arızası Cinayete Yol Açtı

Adana'nın Seyhan ilçesi Onur Mahallesi'nde 24 Mayıs saat 18.00'de karşılaşan husumetli iki kişiden Bişar Oğuz, belinden çıkardığı tabancayla Cumali Kocabey'e ateş açtı. Silahtan çıkan kurşunlarla Kocabey sırtından, arkadaşı Doğan Toprak ayağından vuruldu.