Bedri Usta Hakkında Soruşturma Başlatıldı

“Bedri Usta” lakaplı Bedrettin Aydoğdu’nun Instagram hesabından yaptığı bir paylaşım sonrasında yaşanan tartışmalar devam ediyor. Kadıköy’deki bir müşterinin 4 bin TL’lik restoran adisyonunu sosyal medyada paylaşmasıyla başlayan olayda, işletme sahibi Bedri Usta’nın sert üslubu tepkilerin odağı haline geldi.

Sosyal medyada yankı uyandıran bu paylaşımın ardından savcılık harekete geçerek, Aydoğdu hakkında soruşturma başlattı.

SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, “Bedri Usta Kebap adıyla faaliyet gösteren işletme ile işletme sahibi Bedrettin Aydoğdu hakkında yapılan ihbar ve şikâyetler üzerine resen soruşturma başlatılmıştır. İddialara konu paylaşımlara ilişkin gerekli kayıt ve tespit işlemleri yapılmış olup ilgili kurum ve kuruluşlarla ivedilikle yazışmalara başlanmıştır. Soruşturma, mevzuat hükümleri çerçevesinde ve titizlikle sürdürülmektedir.” denildi. Ticaret Bakanlığı’nın da söz konusu işletmeye yönelik ‘haksız fiyat artışı’ sebebiyle işlem başlattığı öğrenildi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Petrol Yükseldi, Borsalar Düştü, OECD Uyardı

Piyasalardaki endişeler, Ortadoğu'da ateşkes beklentilerine rağmen saldırıların sürmesiyle arttı. Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın yolcu terminaline insansız hava aracı saldırısı düzenlendi.

Fabrikada 3 İşçi Elektrik Çarpmasıyla Hayatını Kaybetti

Samsun'un İlkadım ilçesindeki bir organize sanayi bölgesinde bulunan fabrikanın çelikhane tesisinde saat 21.40 sıralarında üç işçi elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. Olay yerine sağlık, jandarma, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Varlık Barışı Resmi Gazete’de: 20 Yıl Vergi Yok

Resmi Gazete'de yayımlanan yeni kanun varlık barışı ve yurt dışı kazançlara 20 yıl süreyle gelir vergisi müstesnası getiriyor. Amme alacağı tecilinde azami taksit süresi 36 aydan 72 aya çıkarılacak.

Şebnem Ferah 6 Yıl Sonra Sahnede

Türk rock müziğinin güçlü sesi Şebnem Ferah, 6 yıl aradan sonra sahnelere döndü. Hayranlarının büyük bir heyecanla beklediği ünlü şarkıcı, seneler sonra ilk konserini İstanbul'da verdi.

Kızının Gözü Önünde Öldürülen Kadın Davası

Milli Savunma Bakanlığı Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğü'nde görevli yüksek mühendis Başak Gürkan Arslan, geçen yıl 9 Eylül'de kayınpederi ve eşi tarafından 5 yaşındaki kızının gözü önünde bıçaklanarak öldürüldü. Olayın ardından gözaltına alınan sanıklar tutuklandı.