Başkan Aydın Dengesini Kaybedip Düştü
Bursa’nın Orhangazi ilçesinde Belediye Başkanı Bekir Aydın, akşam saatlerinde kardeşinin evine yaptığı ziyarette tansiyon düşmesine bağlı olarak dengesini kaybedip yere düştü. Hastaneye kaldırılan Aydın’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Aydın’ın evinde yaşanan rahatsızlık, aile üyelerinin hızlı müdahalesiyle başladı. İlk müdahaleyi aile bireyleri gerçekleştirdi ve durumun ciddiyetini fark eden aile, sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine yönlendirilen sağlık ekipleri, Aydın’ı ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi’ne götürdü.
Hastanede müşahede altında tutulan Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın sağlık durumu stabil olarak değerlendiriliyor. Yapılan kontrollerin ardından Aydın’ın, doktor gözetiminde bir süre kaldıktan sonra taburcu edileceği öğrenildi.