Beşiktaş Divan Kurulu Toplantısı Gerçekleşti
Beşiktaş Divan Kurulu 2024 Yılı 2. Olağan Toplantısı, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı-Anadolu Oditoryumu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, son divan toplantısından bugüne kadar büyük çaba gösterdiklerini belirterek, “Devir aldığımız günden itibaren sıkıntılı günler geçirdik. Ayrıca o dönemde sahada da üzüldük. İyi sonuçlar almak için çaba sarf etmemiz gerekiyor. Ben yönetim kurulu adına bu süreçte bize desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen büyük taraftarlarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Büyük Değişim Sürecindeyiz
Beşiktaş’ın disiplin konusunda saha içinde ve saha dışında büyük değişim yaşamadığını belirten Arat, “Büyük camialarda kısa zamanda onarım yapmak oldukça zordur. Buna rağmen Beşiktaş bunun üstesinden gelecek büyüklüğe sahiptir. Beşiktaşlılar, her zamankinden daha çok birlik içerisinde olmalılar. Göreve geldiğimizden itibaren 9 aylık bir dönem geride kaldı. Bizler 9 yıldır bu kulübü yönetiyor gibi hissediyoruz. Bu süreçte 15 bin yeni üyelik başvurusu yapıldı. Bu durum Beşiktaş’ın büyüklüğüne yakışır şekildedir. Camiamız, kendine duyulan güvenin artmasıyla bağımsız bir camia haline gelmiştir. Yeni üyelerimize İstanbul’un sahibi, Boğazın efendisi büyük Beşiktaş’a hoş geldiniz diyorum” şeklinde konuştu.
Hedeflere Doğru Koşuyoruz
Başkan Hasan Arat, siyah-beyazlı camianın çehresinin değişmeye başladığını vurgulayarak, “Tüzük tadili gerçekleştirdik ve kulübümüz bu sayede adeta çağ atlamıştır. Beşiktaş artık doğru yoldadır. Ayağa kalkmış ve hedeflerine koşmaktadır. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımızı ziyaret ettik. Elimiz boş gitmedik. Kazandığımız kupaları da götürdük. Beşiktaş devletini sever, devlet de Beşiktaş’ı sever. Bizi en iyi şekilde ağırladığı için Cumhurbaşkanımıza da çok teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.