BEŞİKTAŞ’TAN HIZLI TRANSFER ATEŞİ
Süper Lig’de geçtiğimiz sezon boyunca dalgalı bir performans sergileyen Beşiktaş, yaz transfer dönemine hızlı bir adım attı. Siyah-beyazlılar, sol bek David Jurasek ve santrfor Tammy Abraham’ı kadrosuna katarak gelecek sezon için planlarını yapmaya başladı. Üçüncü transferinde de mutlu sona ulaştı.
NAPOLİ İLE ANLAŞMA SAĞLANDI
Gazeteci Fabrizio Romano’nun verdiği bilgilere göre Beşiktaş, Jens Cajuste’nin kiralık transferi konusunda Napoli ile anlaşma sağladı. Siyah-beyazlıların, sözleşmeye şarta bağlı satın alma opsiyonunu eklediği ifade edildi.
KİRALAMA BEDELİ VE OPSİYON
İsveçli orta saha oyuncusu için 1 milyon euro kiralama bedeli ödeyecek olan Beşiktaş’ın, şarta bağlı satın alma opsiyonu ise 6 milyon 500 bin euro olarak belirlendi.
İSTANBUL’A GELİYOR
25 yaşındaki futbolcunun, sağlık kontrolleri ve imza için kısa bir süre içinde İstanbul’a gelmesi bekleniyor.
PERFORMANSI
Geçtiğimiz sezonu Ipswich Town’da kiralık olarak geçiren Cajuste, oynadığı 33 maçta 1 gol ve 1 asistlik bir performans sergiledi.
then "Add to Home Screen"