MAÇIN YERİ BELİ OLDU
Beşiktaş, Maccabi Tel Aviv karşılaşmasının Macaristan’ın Debrecen şehrinde seyircisiz olarak gerçekleşeceğini duyurdu. UEFA tarafından yakın zamanda tarafsız bir sahada oynanacağı belirtilen bu mücadelede, yer kesinleşti. Beşiktaş kulübünden yapılan açıklamada, “Beşiktaş – Maccabi Tel Aviv UEFA Avrupa Ligi müsabakasının kulübümüzün UEFA ve UEFA’ya bağlı ülke federasyonları ve yerel makamlar ile yaptığı görüşmeler neticesinde ev sahipliği yapmayı kabul eden tek ülke olan Macaristan’ın Debrecen kentinde oynanmasına karar verilmiştir” ifadelerine yer verildi.
SEYİRCİSİZ OYNANACAK
Açıklamanın devamında, “Beşiktaş – Maccabi Tel Aviv maçının seyircili olarak oynanması hususunda Macaristan yerel makamları ile anlaşmaya varılmış olsa da Macaristan yerel yetkilileri, Ajax-Maccabi Tel Aviv maçında yaşanan olayları gerekçe göstererek bugün müsabakanın seyircisiz olarak oynanmasına karar vermiştir” denildi.
TARİH VE YER BELLİ
Beşiktaş – Maccabi Tel Aviv UEFA Avrupa Ligi maçı, 28 Kasım 2024 tarihinde Macaristan Debrecen Nagyerdei Stadyumu’nda taraftarlara kapalı bir şekilde gerçekleştirilecek. Kulüp, taraftarlarından bu müsabaka ile ilgili olarak seyahat programı yapmamalarını önemle rica ediyor.