MAÇ SONRASI DEĞERLENDİRME
Beşiktaş, sahasındaki Shakhtar Donetsk mücadelesinde 4-2’lik bir yenilgi aldı. Maç sonrası Beşiktaş’ın teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer, yapılan hatalar ve rakip takımın kalitesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.
KALİTE VE SAVUNMA HATASI
“Öncelikle kaliteli ve iyi bir rakibe karşı oynadık.” şeklinde açıklama yapan Solskjaer, takımlarının savunma performansını eleştirdi. “Daha iyi bir savunma yapmalıydık. Savunma yapsaydık bu golleri yemezdik. Özellikle son gol hayal kırıklığı yarattı. Suratımıza atılmış yumruk gibiydi. Benim için hayal kırıklığı bu.” ifadelerini kullandı.
ÖĞRENME VE GELECEK PLANI
Solskjaer, hatalardan ders çıkaracaklarını belirterek, “Hatalarımızdan öğreneceğiz.” dedi. Kendi deneyimlerinden bahseden teknik direktör, “Ben farklı takımlarda bulundum. Hem oyuncu olarak hem hoca olarak 2 farktan çevirdiğim durumlar oldu. Daha hazır olacağız ve ilk golü atarak maçı çözeceğiz.” şeklinde sözlerini sürdürdü.