Beşiktaş, sahasında Shakhtar Donetsk takımına 4-2 yenilerek büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Maç sonunda, Beşiktaş teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer önemli değerlendirmelerde bulundu.
KALİTELİ RAKİBE KARŞI OYNADIK
“Öncelikle kaliteli ve iyi bir rakibe karşı oynadık.” diyen Solskjaer, savunma performansına dair eleştirilerde bulundu. “Daha iyi bir savunma yapmalıydık. Savunma yapsaydık bu golleri yemezdik. Özellikle son gol hayal kırıklığı yarattı. Suratımıza atılmış yumruk gibiydi. Benim için hayal kırıklığı bu.” şeklinde sözlerini sürdürdü.
HATALARDAN ÖĞRENECEĞİZ
Solskjaer, takımının hatalarından ders çıkaracağını belirtirken, “Hatalarımızdan öğreneceğiz. Ben farklı takımlarda bulundum. Hem oyuncu olarak hem hoca olarak iki farktan çevirdiğim durumlar oldu. Daha hazır olacağız ve ilk golü atarak maçı çözeceğiz.” ifadelerini kullandı. Takımın geleceği için umutlu olduğunu ve gelişim göstereceklerini vurguladı.