BOMBA TEHDİDİYLE BEYZ KOZ’DA POLİS EKİPLERİ SEVK EDİLDİ
İstanbul’un Beykoz ilçesinde bulunan 2 el bombasının keşfedilmesi üzerine, polis ekipleri hızla olay yerine yönlendirildi. Bomba tehdidi nedeniyle bölgede geniş çaplı güvenlik önlemleri alındı ve soruşturma başlatıldı.
İNCELEMELER DEVAM EDİYOR
Polis ekipleri, bulunan el bombalarını imha etmek için gerekli kontrolleri yaparken çevrede geniş çapta incelemelerde bulunuyor. Olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı ve konuyla ilgili açıklama yapan yetkililer, gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirttiler.
HALKIN GÜVENLİĞİ ÖNCELİKLİ
Yetkililer, halkın güvenliğinin her şeyden önemli olduğunu vurgulayarak, bu tür tehlikeli durumların önlenmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler. Bomba tehdidi içeren durumlarda hızlı ve etkili müdahalenin temel olduğu vurgulandı.