Borsa İstanbul Açığına Satış Kuralı

YUKARI ADIM KURALI UYGULANACAK

Borsa İstanbul’dan gelen önemli bir açıklamada, açığa satış işlemlerine dair yeni bir düzenleme duyuruldu. Borsa İstanbul AŞ, BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi aracılığıyla bu bilgiyi Kamuyu Aydınlatma Platformunda yayımladı.

BIST100 ENDEKSİNDEKİ DEĞİŞİM

Yapılan duyuruda, saat 10.01.59 itibarıyla BIST100 endeksinde gerçekleşen yüzde 2 değişim nedeniyle, “Pay Piyasasında açığa satış yapılabilen işlem sıralarında açığa satış işlemlerinde seans sonuna kadar yukarı adım kuralı uygulanacaktır” ifadesi yer aldı. Bu durum, yatırımcıların açığa satış işlemlerini etkileyebilecek bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.