Bursa’da meydana gelen yangının Ağlaşan köyüne yaklaşmasıyla birlikte bölgeye çok sayıda ekip ve gönüllü yönlendirildi. Bolu’dan yangınla mücadeleye katılmak isteyen gönüllülerden biri olan Kazım Bayrak, su tankeri ile müdahale alanına ilerlediği sırada bir kaza yaşandı.
GÖNÜLLÜ TANKERİN KAZASI
Engebeli arazide ilerleyen tanker, henüz belirlenemeyen bir sebeple şarampole devrildi. Metrelerce sürüklenen araçta bulunan Kazım Bayrak olay yerinde hayatını kaybetti. Tankerdeki diğer 2 kişi ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ama daha sonra hayatlarını kaybetti. İhbar üzerine sağlık, jandarma ve arama kurtarma ekipleri hızla olay bölgesine yönlendirildi.
BAŞSAĞLIĞI DİLEKLERİ YAPILDI
Sürücü Kazım Bayrak’ın hiç ücret talep etmeden tamamen gönüllü bir şekilde yangınla mücadeleye katıldığı öğrenildi. Bu trajik olay, 3 kişinin hayatını kaybetmesi nedeniyle ailelerini ve bölgede görev yapan ekipleri derinden üzüntüye boğdu. Kazayla ilgili olarak ise tahkikat başlatıldı. Ayrıca Bursa Valiliği, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda kazada yaşamını yitiren gönüllülerin ailelerine başsağlığı dileklerini iletti.