Bursa’da yangının Ağlaşan köyüne yaklaşması sonucunda birçok ekip ve gönüllü bölgeye yönlendirildi. Bolu’dan yangına destek vermek amacıyla hareket eden gönüllülerden biri olan Kazım Bayrak, su tankeriyle müdahale bölgesine ilerlediği esnada kaza geçirdi.
GÖNÜLLÜ TANKER ŞARAMPOLE YUVARLANDI
Engebeli arazide ilerleyen tanker, henüz belirlenemeyen bir neden ile şarampole yuvarlandı. Metrelerce sürüklenen araçta bulunan Kazım Bayrak olay yerinde hayatını kaybetti, yanında bulunan 2 kişi ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı fakat burada da yaşamlarını yitirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve arama kurtarma ekipleri gönderildi. Sürücü Kazım Bayrak’ın Bolu’dan tamamen gönüllü olarak ve hiçbir ücret talep etmeden yangınla mücadeleye katıldığı öğrenildi. Üç kişinin ölüm haberi ise ailelerini ve bölgede görev yapan ekipleri derin bir üzüntüye boğdu.
VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI
Kaza ile ilgili olarak tahkikat başlatıldı. Bursa Valiliği de sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda kazada yaşamını yitiren gönüllülerin ailelerine başsağlığı diledi.