Büşra Işıldar Dünya İkincisi Oldu

ŞAMPİYONADA BÜŞRA’NIN BAŞARISI

İngiltere’nin Liverpool şehrinde gerçekleşen şampiyonanın son gününde, Büşra Işıldar 75 kilo finalinde, üç kez Avrupa şampiyonu olan İrlandalı boksör Aoife O’Rourke ile karşı karşıya geldi. Milli boksör, rakibine 5-0’lık bir skorla yenilerek, dünya ikincisi olarak şampiyonayı tamamladı. Aoife O’Rourke ise bu önemli organizasyonda ilk kez dünya şampiyonluğunu elde etti.

İKİ MADALYA VE FENERBAHÇE BAĞLANTISI

Büşra Işıldar, Fenerbahçe Kulübü’nün sporcusu olarak 2025 yılında dünya şampiyonalarında toplam iki madalya kazandı. Mart ayında Sırbistan’da düzenlenen Dünya Boks Şampiyonası’nda final oynayarak gümüş madalya kazandı. İngiltere’deki şampiyonadan da gümüş madalyayla döndü.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.