Milli Takım İstanbul’a Döndü
Milli Takım, Almanya’nın Hannover kentinden THY’ye ait özel uçakla İstanbul Havalimanı’na ulaştı. Futbolcular, oldukça keyifli ve gururlu bir şekilde geldikleri Istanbul’a yaptıkları açıklamalarda, finalde olmayı hak ettiklerini vurguladılar. Milli kaleci Uğurcan Çakır, güzel bir turnuva geçirdiklerini belirterek gelecek için umutlu olduklarını ifade etti.
Umutlu ve Gururlu Açıklamalar
Uğurcan Çakır’a ek olarak, milli takımın genç ve yetenekli futbolcularının performansından gurur duyduklarını ve teknik direktörlerinin başarılı oyun planlarıyla desteklendiklerini belirtti. Çakır, genç jenerasyonun potansiyelini vurgulayarak, 2026 Dünya Kupası elemelerinde başarılı olmayı hedeflediklerini dile getirdi.
Cenk Tosun’dan Teşekkürler
Milli futbolcu Cenk Tosun, turnuvanın genelinde birlik ve beraberliklerinin üst seviyede olduğunu vurgulayarak, talihsiz Hollanda maçında aldıkları yenilgiye rağmen ülkeyi sevince boğdukları için mutlu olduklarını ifade etti. Tosun, Türk olmanın zorluğuna dikkat çekerek, gençlerin umudu olduklarını ve gelecek nesillerin daha büyük başarılara imza atacağına inandığını belirtti.