Çeşme Limanı’nda Cephanelik Ele Geçirildi!

İZİMIR ÇEŞME LİMANI’NDA TABANCA ELE GEÇİRİLDİ

İzmir Çeşme Limanı’nda, bir TIR’dan indirilen 4 kolide toplam 138 tabanca yakalandı. Olayla ilgili olarak TIR şoförü gözaltına alındı. Alınan bilgilere göre, Çeşme Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma çerçevesinde, Almanya’ya gitmek üzere Çeşme Limanı’na gelen ve tekstil malzemeleri taşıdığı öğrenilen bir TIR, liman görevlileri tarafından X-Ray cihazına yönlendirildi.

TIR’DA ŞÜPHELİ DURUM

Çeşme Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Bölge Amirliği ekipleri, TIR’ın X-Ray cihazına girmeden önce bekleme yaptığını fark etti. Ekipler, TIR’ın cihaza girmeden önce konteynerlerin yanına birkaç koli indirdiğini tespit etti. Yapılan aramalar sonucunda, çoğunluğu “hayalet silah” olarak adlandırılan 138 tabanca ve 135 şarjör ele geçirildi. TIR şoförü F.A. gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Anadolu Efes Evinde Dubai’ye Yenildi

Anadolu Efes, EuroLeague 17. haftasında evinde Dubai Basketbol'a karşı 80-76'lık bir yenilgi aldı.

Şara’dan Türkiye ve Üç Ülkeye Teşekkür Mesajı

Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, Sezar Yaptırımları'nın kaldırılmasının ardından Suriye halkını kutlayarak, bu süreçte destek veren Türkiye, ABD, Katar ve Suudi Arabistan'a teşekkür etti.

Perakende Ticaret İdari Para Cezaları Artırıldı: Resmi Gazete’de Yayımlandı

Perakende ticaret denetimleri kapsamında kesilen cezalar, yeniden değerleme oranı olan yüzde 25,49 oranında yükseltildi.

Kahramanmaraş’ta 4.2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Kahramanmaraş'ta 4,2 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti. Uzmanlar, bu sarsıntının Adana Havzası'nın etki alanında olduğunu vurguladı.

İcardi Hakkında Samimi Açıklamalar Yapan Simge Sağın

Simge Sağın, "Aşkın Olayım" şarkısıyla bağlantılı olarak futbolcu Mauro Icardi ile özel bir ilişki geliştirdiğini ifade etti.