FENERBAHÇE’DE KADRO YAPILANMASI SÜRÜYOR
Fenerbahçe, kadro yapılanmasına devam ederken, takıma katılan yeni isimlerin yanı sıra ayrılması beklenen oyuncuların durumu dikkat çekiyor. Son olarak, Fenerbahçe’den ayrılması gündeme gelen isim Diego Carlos oldu. İngiltere’deki üç kulüp, Burnley, Sunderland ve Leeds United, Brezilyalı stoper için Fenerbahçe ile temasa geçti.
İNGİLTERE’DEN ÜÇ FARKLI TEKLİF
Fenerbahçe, önceki sezonda kadrosuna kattığı Diego Carlos’tan sakatlığı sebebiyle yalnızca 5 maçta faydalanabildi. Sarı-lacivertliler, uygun bir teklif gelmesi durumunda oyuncu ile yollarını ayırmaya istekli. İngiliz kulüplerinden gelen tekliflerin tamamının kiralama şeklinde olduğu öğrenildi.
KİRALIK TEKLİFLERE YALNIZCA ZORUNLU SATIN ALMA OPSİYONU İLE CEVAP VERİLECEK
Fenerbahçe yönetimi, daha önce 11.5 milyon euro gibi bir bedelle transfer edilen Diego Carlos için sadece zorunlu satın alma opsiyonu bulunan kiralama tekliflerini değerlendirecek. Diego Carlos daha önce Aston Villa, Nantes ve Sevilla gibi önemli kulüplerde forma giydi. Şu ana kadar üzerine ödenen toplam bonservis bedeli ise 58.77 milyon euroya ulaştı.