EMRAH YASIN BÜYÜKORAL’IN DRAMATİK KURTULUŞU
Kastamonu’da bir pazar günü yaşanan teknede batma olayında 6 kişiyle birlikte kurtulan milli sporcu Emrah Yasin Büyükoral, hayatta kalmak için 4 yaşındaki kızını düşünerek 2.5 saat boyunca suda kulaç attı. Büyükoral’ın kurtuluşu, ailesini ve kızını düşünerek verdiği savaşı gözler önüne serdi.
BÜYÜKORAL’DAN DUYGUSAL AÇIKLAMALAR
Kurtulduktan sonra yapılan açıklamada Emrah Yasin Büyükoral, yaşadığı dramatik anları şu sözlerle aktardı: “Her kulaçta ailem ve minik kızım, film şeridi gibi gözümün önünden geçti. Bu tecrübe benim için çok önemliydi ve hayatta kalmak için gereken bir motivasyon kaynağı oldu.” Büyükoral’ın duygusal açıklamaları, yaşadığı zorlu süreci anlamamıza yardımcı oluyor.
EMRAH YASIN BÜYÜKORAL’IN CESARETİ
Emrah Yasin Büyükoral’ın kızını düşünerek sergilediği cesaret ve kararlılık, olayın boyutunu gözler önüne seriyor. 2.5 saat boyunca suda kulaç atarak hayatta kalmayı başaran Büyükoral, ailesine duyduğu sevgi ve sorumlulukla hareket etti. Bu olay, insanın sevdikleri uğruna neleri göze alabileceğini göstermesi açısından oldukça etkileyici.