Datça’da 3.6 Şiddetinde Deprem Oldu

DEPREM OLAYI HAKKINDA

Muğla’nın Datça ilçesinde 3.6 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Bu olay, yerel halk arasında kısa süreli bir paniğe neden oldu. Depremin derinliği ve merkezi ile ilgili henüz detaylı bir bilgi paylaşılmadı. Ancak uzmanlar, depremin bölgedeki fay hatları nedeniyle oluştuğunu belirtiyor.

HALK ARASINDA PANİK YAYILDI

Yaşanan bu sarsıntı, özellikle gece saatlerinde daha da etkili oldu. Birçok kişi, güçlü hissedilen deprem sonrası evlerinden dışarı çıkma gereği duydu. Yetkililer, vatandaşların sakin olmasını ve panik yapmamalarını tavsiye ediyor. Bu tür depremlerin yaşanmasının normal olduğunu ifade eden uzmanlar, herkesi hazırlıklı olmaya çağırıyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

TBMM Lokantasında Taciz İddiaları Soruşturması Genişliyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde staj yapan bir lise öğrencisinin cinsel istismara uğramasıyla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı, bunlardan 3'ü tutuklandı. Tutuklu sayısı 4'e çıktı.

Galatasaray Antalyaspor’a Karşı Yenilmezliğini Sürdürüyor

Galatasaray, Antalyaspor ile yaptığı son 19 maçta 15 kez galip gelirken, 4 mücadelede ise berabere kaldı.

Dışişleri Bakanlığı’ndan Suriye’deki Terör Saldırısına Kınama

Dışişleri Bakanlığı, Suriye'de bir DEAŞ militanının Amerikan ve yerel birliklere düzenlediği terör eylemini sert bir dille lanetledi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay Entübe Edildi

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, kolon kanseri tedavisi sırasında durumu kötüleşti. Şu an yoğun bakımda solunum cihazına bağlı olarak tedavi ediliyor ve hayati tehlikesi sürüyor.

İsrail Buldozerleri Batı Şeria’da Ağaçları Söküyor

İsrail ordusu, Batı Şeria'daki Turmusayya kasabasında yüzlerce ağaç kazarak bölgeyi askeri alana dönüştürdü.