Dursun Özbek Barış Alper’i affetti

BASKETBOLDAKİ KARAR

Suudi Arabistan ekibi NEOM’dan gelen teklif sonrası idmanlara katılmayan ve transfer olmayı hedefleyen Barış Alper Yılmaz hakkında son kararı Galatasaray başkanı Dursun Özbek verdi. Sabah’ta yayımlanan habere göre, Özbek, Yılmaz’ı affetti. Ayrıca, milli futbolcuya maddi veya manevi herhangi bir ceza uygulanmayacak. Galatasaray taraftar gruplarının da Barış Alper’e destek vereceği ifade edildi.

Galatasaray, 100 milyon TL garanti ücreti olan Barış Alper’in sözleşmesine 30-40 milyon TL tutarındaki bir performans bonusu ekleyecek. Barış Alper, İspanya maçında yaşadığı ceza nedeniyle moral olarak kötü bir dönem geçiriyor.

Okan Buruk’un, Yılmaz’a formayı vermeye hazırlandığı öğrenildi. Yılmaz’ın, Galatasaray’ın Eyüpspor ile oynayacağı karşılaşmada kadroya alınması ve Şampiyonlar Ligi’nde Frankfurt ile yapılacak maçı da oynaması bekleniyor.

25 yaşındaki futbolcu, Galatasaray’a 2021 yazında Ankara Keçiörengücü’nden 2 milyon 100 bin euro karşılığında transfer oldu. Sarı-kırmızılı formayla toplam 158 maçta 28 gol ve 22 asistlik bir performans sergiledi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.