KAZA DÜKKANDA FACİAYI ÖNLEDİ
Olay, Osmangazi ilçesinde bulunan Dikkaldırım Caddesi’nde meydana geldi. Bir ara sokaktan ana caddeye çıkan bir otomobilin kontrolünden çıkarak bir dükkana girmesi sonucu kaza yaşandı. Neyse ki, kaldırım üzerinde kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi. Güvenlik kamerasına yansıyan kaza anı, olayın ciddiyetini gözler önüne serdi. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
DUYGUSAL TEPKİ
Dükkan sahibi Harun Erdem, kaza sonrası duygusal bir tepki göstererek şunları söyledi: “Araç ara yoldan çıkıyor. Artık nasıl yola çıkıyorsa ve nasıl bir sürücü tecrübesi varsa gelmiş kolona vurmuş oradan da dükkanıma dalmış. Bu durum ciddi bir soruna yol açabilirdi. Herkesin dikkatli olması gerekiyor.”
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Kaza sonrası olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralananın olmaması sevindirici olsa da maddi hasarın boyutu dikkat çekici. Yetkililer, kaza ile ilgili detaylı bir soruşturma başlatarak olayın tüm yönlerünü aydınlatmayı amaçlıyor. Güvenlik kamerası görüntülerinin de inceleneceği belirtildi.