CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, ANAYASA MAHKEMESİ BAŞKANI ÖZKAYA’YI KABUL ETTİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Kadir Özkaya’yı kabul etti. İletişim Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, AYM Başkanı Özkaya’yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti. Görüşme basına kapalı olarak gerçekleşti ve sonrasında bir fotoğraf paylaşıldı.
GÖRÜŞME DETAYLARI AÇIKLANMADI
Görüşmeye dair detaylar açıklanmazken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AYM Başkanı Özkaya’yı neden kabul ettiği hakkında herhangi bir bilgi verilmedi. Görüşmenin ne zaman gerçekleştiği ve ne konuların konuşulduğu hakkında net bir açıklama yapılmadı.
AYM BAŞKANI’NIN ZİYARETİNİN AMACI BELİRSİZ
Anayasa Mahkemesi Başkanı Kadir Özkaya’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ziyaret etmesinin amacı net bir şekilde belirtilmedi. İletişim Başkanlığı’nın açıklamasında sadece ziyaretin gerçekleştiği ve görüşmenin basına kapalı olduğu ifade edildi. Bu ziyaretin detayları hakkında kamuoyuna herhangi bir bilgi verilmedi.