Erdoğan’dan Maduro İddialarına Net Cevap

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD’li Senatör Lindsey Graham’ın Venezuela Devlet Başkanı Nicolás Maduro’ya Türkiye’de güvenli bir yaşam önerildiği iddialarına yanıt verdi. Erdoğan, “Bize gelen böyle bir haber yok” diyerek bu açıklamayı yalanladı. ABD’nin Maduro ve eşi Cilia Flores’i askeri operasyonla New York’a götürmesinin ardından, operasyonun arka planında ilginç iddialar ortaya çıkmaya başladı. Medyada yer alan bilgilere göre, Trump yönetimi, müdahale öncesinde Maduro’ya iktidarı bırakması karşılığında Türkiye’de güvenli bir sürgün teklif etti; ancak bu teklifin reddedilmesi üzerine askeri müdahalenin gerçekleştirildiği iddia edildi.

ERDOĞAN YANIT VERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin, Maduro’ya Türkiye’ye gitmesinin teklif edilip edilmediğine dair sorusu üzerine Erdoğan, “Böyle bir şey yok. Bize gelen böyle bir haber yok” cevabını verdi.

ÖZGÜR ÖZEL’İN DEĞERLENDİRMESİ

Bu gelişmeyle ilgili olarak CHP lideri Özgür Özel de açıklamalarda bulundu. Özel, Erdoğan’a hitaben, “Gazeteci arkadaşlar, inşallah yarın buraya gruba geldiğinde de sorarlar, bir cevap bekleyelim” dedi. “Maduro’ya bir çıkış yolu verdik” diyen Trump’a atıfta bulunarak, “Türk yetkililere sordu mu, sormadı mı bilemiyoruz” diyerek Erdoğan’a yönelttiği eleştirileri dile getirdi. Özel, daha sonra Erdoğan’ın Maduro ile ilgili düşüncelerini sorguladı ve bunun nasıl gerçekleşebileceğini, Türkiye’nin egemenliği üzerinden gündeme getirdi. “Bu ülkeyi ben mi yönetiyorum, sen mi yönetiyorsun?” diyerek Erdoğan’a dikkat çekici bir soru yöneltti.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.