Erdoğan kulüp başkanlarıyla görüşecek!

Süper Lig'in 18 kulüp başkanı, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın huzuruna çıkacak. Saat 15.00'teki buluşma, Cumhurbaşkanlığı'nın Huber Köşkü'nde gerçekleşecek.

Kulüpler Birligi Vakfı bugün 10.30'da Çırağan Palace Kempinski Otel'de teröre karşı birlik çağrısı yapmak için toplanacak. Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ önderliğinde yapılacak toplantının ana gündemi futbol ailesinin teröre karşı birlik çağrısı ve Süperlig A.Ş'nin işleyiş esasları olacak. Kulüpler Birliği Vakfı daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile saat 15.00'te Huber Köşkü'nde görüşecek.

Kulüpler Birliği'nden açıklama
Konuyla ilgili Kulüpler Birliği Vakfı'ndan yapılan açıklamada, "Kulüpler Birliği Vakfı; bugün “gerçekleştirilecek Kulüpler Birliği Süper Lig A.Ş. Paneli'nin ardından toplu olarak Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret edecektir. Ziyaret saat 15:00'da Cumhurbaşkanlığı'nın İstanbul'da bulunan Huber Köşkünde gerçekleşecektir. Programdaki bu eklenti sebebiyle, “Teröre karşı birlik çağrısı ve Süper Lig A.Ş. işleyiş esasları üzerine istişare” gündemli Kulüpler Birliği Toplantısı'nın başlama saati 10:30 – Basına açık panel saati 13:30 olarak güncellenmiştir" denildi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Can Polat Cinayetinde Katil Zanlısı Konuştu

İzmir'in Çeşme ilçesinde tatil yapan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin kaldığı otelde silahlı saldırı dün saat 14.00 sıralarında Alaçatı Mahallesi 13003 Sokak'ta meydana geldi. Sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın korumalığını ve şoförlüğünü yapan Can Polat vuruldu.

Mahkeme CHP’nin Kongre ve Kurultay Davasını Reddetti

Ankara 3. Asliye Mahkemesi, CHP tarafından 2023'te düzenlenen İstanbul İl Kongresi ve 38. Olağan Kurultay'ın iptali davalarını reddetti. Ret kararının gerekçeleri mahkeme tarafından ayrı ayrı açıklandı.

1 Temmuz’da Depozitolu Şişeye 1 TL Verilecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 1 Temmuz'dan itibaren Depozitosu Olan Ambalajlar uygulamasının Türkiye genelinde yaygınlaşacağını açıkladı. Uygulama kapsamında teşvik bedeli ise 1 TL olarak belirlendi.

Jhon Duran’ın Paylaşımı Sosyal Medyada Konuşuluyor

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon başında Al Nassr'dan kiraladığı Jhon Duran ile devre arasında yollar ayrıldı ve Kolombiyalı futbolcu Zenit'e kiralandı. Disiplinsiz tavırlarıyla öne çıkan oyuncu Galatasaray ile anılıyordu.

MSB’den Yunanistan’ın Silahlanmasına Açıklama

Milli Savunma Bakanlığı, 115'inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla haftalık olağan basın toplantısını İzmir Çiğli'de gerçekleştirdi. Toplantıda Yunanistan'ın silahlanma faaliyetlerinin yakından takip edildiği belirtildi.