Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ekonomiye dair açıklama yaptı.
Gelen bir son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tohma Köprüsü Açılışı’na Dolmabahçe Ofisi’nden canlı bağlantı ile katıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:
En ileri teknolojiyle inşa edilen 517 metrelik bir köprüyü şehrimize kazandırdık. Artık yüksek standartlı ulaşım sağlanabilecektir. Bölgede ticaretin gelişmesinde katkı sağlayacağını düşünüyorum.
Türkiye kalkınma mücadelesinin bedelini, geri kalmışlık ve fakirlik olarak ödemiştir. Kalkınma hamlelerinin önü darbelerle kesilmiştir. Hükumete geldiğimizde önceliklerimizin başında ülkemizi kalkındırmak vardı. Şehirlerimizi kısa sürede adeta şantiyeye çevirdik. 18 yılda Türkiye’nin çehresini değiştirdik.
Ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline getirmek için daha büyük projelere daha büyük yatırımlara yöneldik.
REKOR ÜSTÜNE REKOR
Koronavirüse rağmen, sanayimiz ve tarım üretimimiz rekor üstüne rekor kırıyor. Biz büyük projelere imza atarken, Türkiye’nin kalkınmasını istemeyenler, bu projelere karşı çıktı, saldırdı. Bu zihniyet eline fırsat geçse, şu yaptığımız köprüyü bitmeden durduracaktı. Yusufeli Barajı’nın gövde betonu da bitmek üzere. Orasıyla ilgili bir proje varsa şimdiden haberleri olsun.