MAÇ SONU HAKEMELE İLE İLGİLİ TARTIŞMALAR
Süper Lig’in 6. haftasında Trabzonspor, kendi sahasında Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldı. Bordo-mavili ekip, karşılaşmadan bir puanla ayrılırken, hakem Arda Kardeşler’e yönelik sert eleştiriler maç sonunu etkiledi.
VOLCAN TARTIŞMALARI VE İFADELER
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, maçın ardından Arda Kardeşler’i hedef alarak, “Bu arkadaşımızın (Arda Kardeşler) Türk futboluyla işi kalmamıştır. Bu saatten sonra hakemlik yapma ihtimalini görmüyorum. Bu arkadaşımızın hakemliği bitmiştir!” şeklinde konuştu. Doğan, sözlerine devam ederek, “Sayın Federasyon Başkanımızın gerekeni yapacağını düşünüyorum. Bu kadar da değil artık. Yeter ya! Yeter! Oyuncuyu karşı karşıya gördüğü için geri dönüp durduruyor. Futbol konuşmuyoruz biz. Bu başka bir şey. Bu saatten sonra bu art niyetle alakalı net bir karar verilmiyorsa o zaman başka bir şey konuşacağız. Federasyon Başkanımızın kararı ortaya koyacağına inanıyorum. İlerisi yok. Bu saatten sonra her şey çok farklı olur çünkü,” ifadelerini kullandı.
DOĞAN’IN YENİ GÖRÜŞMELERİ
Başkan Doğan, TFF Başkanı ile görüşeceğini de duyurdu: “Yarın Arda Kardeşler için İbrahim Başkanla telefonla görüşeceğim. Türk futbolunun içine bir iş bu kadar sokulur mu?” şeklinde belirtti.
TRABZONSPOR’UN RESMİ PAYLAŞIMI
Trabzonspor, resmi hesabından paylaştığı videoda şu ifadelere yer verdi: “Bu görüntü; bir hakemin kötü niyetini ve ahlaka aykırı tavrını en çıplak haliyle ortaya koymuştur. Adalet için, hak için, akıtılan alın teri için; atağımızı kasıtlı olarak engelleyen bu hakem hakkında Türkiye Futbol Federasyonu’nun derhal harekete geçmesi kaçınılmazdır. Bu şahsın bir daha Türk futbolunda görev almasına izin verilmemelidir.”