Esenyurt Belediye Başkanı İçin AYM’ye Başvuru Yapıldı

AVUKATLAR AÇIKLAMA YAPTI

Özer’in avukatları Hasan Sınar ve Hüseyin Ersöz, Yüksek Mahkeme önünde bir basın toplantısı düzenledi. Avukat Sınar, Özer’in 2,5 aydır tutuklu bulunduğunu ve yürütülen soruşturmada somut bir gelişme yaşanmadığını açıkladı. Ayrıca, Özer’in tutukluluğunun sona erdirilmesi için yaptıkları başvuruların reddedildiğini vurguladı. Sınar, “Özer, özgürlüğünden haksız ve hukuksuz biçimde yoksun bırakılmaya devam ediliyor.” şeklinde ifade kullandı.

AİHM’DEN BEKLENTİLER

Sınar, Anayasa Mahkemesi’nin daha önceki benzer başvurularda “öncelikli inceleme” kararı vermiş olduğunu hatırlatarak, “Anayasa Mahkemesinden bu talebimizi ivedilikle incelemeye almasını ve müvekkilimiz hakkındaki hukuka aykırı işlemleri tespit ederek, bu hukuka aykırılıklara ilişkin ihlal kararını ivedilikle ortaya koymasını bekliyoruz.” dedi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.