Odunpazarı’nda DRİFT YAPAN SÜRÜCÜYE CEZA!
Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde, drift yaparak trafikte tehlike yaratan bir sürücüye ceza kesildi. Emek Mahallesi Albayrak Caddesi’nde bir otomobilin drift yaparak trafiği engellediği anların sosyal medyada paylaşılmasının ardından, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.
Tespit edilen OTOMOBİL ERTAŞ CADDESİ’NDEN DURDURULDU
Yapılan çalışmalar sonucunda drift yapan otomobil, Ertaş Caddesi’nde hareket ederken bulundu. Polis ekipleri tarafından durdurulan araçta yapılan inceleme sonucunda, araçta kumanda ile çalışan abart egzoz bulunduğu ve drift yapan sürücünün aynı kişi olduğu belirlendi. Yapılan araştırmada, sürücünün daha önce sürücü belgesinin emniyet birimleri tarafından alındığı tespit edildi.
CEZA MİKTARI 74 BİN 336 LİRA OLDU
Sürücüye “abart egzoz kullanma”, “sürücü belgesine el konulduğu halde araç kullanma” ve “drift yapma” suçlamalarıyla toplam 74 bin 336 lira ceza uygulandı. Ek olarak, sürücünün kullandığı otomobil 2 ay süreyle trafikten men edildi ve sürücünün sürücü belgesine de 2 ay süreyle el konuldu.