Eyüpspor, Selçuk Şahin’in görevinden ayrılmasının ardından teknik direktör arayışını sürdürüyor. Antalyaspor’dan istifa eden Emre Belözoğlu’nun Eyüpspor ile anlaşma sağladığına dair iddialar gündemde. Kulüp asbaşkanı Fatih Kulaksız, belirsizliklere dair açıklamalarda bulundu.
EMRE BELÖZOĞLU İLE ÇALIŞMAMIZ YOK
Fatih Kulaksız, “Emre Belözoğlu ile ilgili bir çalışmamız yok. Bizim hafta başından beri yaptığımız çalışmalar var. Birçok teknik adam değerlendirdik” ifadelerini kullandı.
YABANCI TEKNİK ADAM BAKIYORUZ
Kulaksız, ayrıca “Şu an itibarıyla önceliğimizin yabancı teknik direktör olduğunu söyleyebilirim. Bu noktada çok bilgi kirliliği olduğu için sosyal medyada, açıklama gereği hasıl oldu. İlk tercihimiz yabancı hoca, kesin olmamakla beraber. Van Bommel listemizdeki isimlerden biriydi ancak gerçekleşme ihtimali çok yüksek değil ama değerlendirdik” şeklinde konuştu.
Teknik direktör Selçuk Şahin ile yollarını ayıran Eyüpspor, ligde oynadığı 8 maçta yalnızca 5 puan toplayarak 16. sırada yer aldı.
then "Add to Home Screen"