KAHRAMANMARAŞ’TA FABRİKA ÖNÜNDEKİ OLAY
Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesi’nde, Mesut Kazancı (29) adlı bir kişi, fabrikanın önünden geçerken su istemişti. Çalışanlar hortum uzatınca, “Bardağınız yok mu?” demişti. Bu sırada çıkan tartışmada, Ahmet I. ve Erman N. isimli kişiler tarafından sopayla dövülerek öldürüldü.
OLAY YERİNDE YAŞANAN VAKA
Mesut Kazancı’nın fabrikanın önünden geçerken su istemesi üzerine yaşanan olayda, çalışanlar tarafından hortum uzatılmasına rağmen bardağının olup olmadığını sormasıyla çıkan tartışma, Ahmet I. ve Erman N. tarafından sopayla saldırıya dönüştü. Bu saldırı sonucunda Mesut Kazancı hayatını kaybetti.
OLAYIN SONUÇLARI
Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesi’nde yaşanan bu üzücü olay sonrasında Ahmet I. ve Erman N. gözaltına alınırken, soruşturma devam ediyor. Mesut Kazancı’nın ölümü, bölgede tedirginliğe neden olurken, olayın detayları da kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Bu tür şiddet olaylarının önlenmesi için gerekli önlemlerin alınması gereken bir konu olarak ön plana çıkıyor.