Fatih Altaylı’ya İddianame Düzenlendi

İDDİANAME DÜZENLENDİ

Gazeteci Fatih Altaylı’nın, Youtube kanalı üzerinden yaptığı söylemler nedeniyle “Cumhurbaşkanını tehdit” suçlamasıyla 5 yıldan az olmamak koşuluyla iddianame hazırlandı. Bu durum, Türkiye’deki basın özgürlüğü ve ifade özgürlüğü tartışmalarını yeniden gündeme taşıyor.

YENİ SUÇLAMALAR

Söz konusu ifadelerin, Altaylı’nın sürdürdüğü gazetecilik faaliyetleri içinde nasıl değerlendirileceği merak ediliyor. Davanın sonuçları, ilerleyen günlerde dikkatle takip edilecek. Bu süreç, Türkiye’deki medya ortamının nasıl etkileneceğine dair önemli ipuçları sunuyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

TBMM Lokantasında Taciz İddiaları Soruşturması Genişliyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde staj yapan bir lise öğrencisinin cinsel istismara uğramasıyla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı, bunlardan 3'ü tutuklandı. Tutuklu sayısı 4'e çıktı.

Galatasaray Antalyaspor’a Karşı Yenilmezliğini Sürdürüyor

Galatasaray, Antalyaspor ile yaptığı son 19 maçta 15 kez galip gelirken, 4 mücadelede ise berabere kaldı.

Dışişleri Bakanlığı’ndan Suriye’deki Terör Saldırısına Kınama

Dışişleri Bakanlığı, Suriye'de bir DEAŞ militanının Amerikan ve yerel birliklere düzenlediği terör eylemini sert bir dille lanetledi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay Entübe Edildi

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, kolon kanseri tedavisi sırasında durumu kötüleşti. Şu an yoğun bakımda solunum cihazına bağlı olarak tedavi ediliyor ve hayati tehlikesi sürüyor.

İsrail Buldozerleri Batı Şeria’da Ağaçları Söküyor

İsrail ordusu, Batı Şeria'daki Turmusayya kasabasında yüzlerce ağaç kazarak bölgeyi askeri alana dönüştürdü.