Fehmi Koru’dan iddialara net cevap

Ergenekon operasyonu çerçevesinde gözaltına alınan İlhami Selçuk, Doğu Perinçek ve Kemal Alemdaroğlu'nun gözaltına alınmaları sonrasında Yeni Şafak gazetesi yazarı Fehmi Koru bir anda en çok konuşulan gazeteci oldu.

Fehmi Koru'nun köşesinde yazdıkları üzerine bu gözaltıların gerçekleştiği iddialarına Koru Erhan Çelik'in sunduğu Kanal 7 Haber Saati'nde  cevap verdi.

Koru bu tür iddiaların hiçbir geçerliliği olmadığını belirterek hiçbir kurumdan kaynak desteği almadığını savundu. Koru adının Ergenekon davasında hedef listesine konduğunu belirterek " Şimdi yine beni başka bir şekilde hedefe oturtuyorlar. " dedi.

Koru karakter suikasti yapmayı seven bir çevre var ve bu çevre beni basit bir hedefmişim gibi beni seçtiler ama ben onların tarif ettiği gibi biri değilim. Benim hiçbir gözaltı ve tutuklanma ile ilişkim yok dedi. İşte Fehmi Koru'nun iddialarla ilgili açıklamaları:

HABER7

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Sosyal Medyada Hedef Alınan Başkan Güneş’e Tepkiler Yağdı

AK Parti yöneticileri, İYİ Partili Mehmet Emin Korkmaz'ın Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Güneş'e yönelik kıyafet üzerinden hakaretler içeren sosyal medya paylaşımına karşı sert bir şekilde cevap verdi.

Çocuk Suçlular Düzenlemesi Meclis’te Gündeme Geliyor

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ahmet Minguzzi ve Atlas Çağlayan cinayetlerine dair, "çocuk suçlular düzenlemesi"nin Meclis'te ele alındığını açıkladı.

İstanbul’da 6 Aylık Bebek Hastaneye Götürülmeden Hayatını Kaybetti

İstanbul Beyoğlu'nda 6 aylık Melisa bebek, yüksek ateş nedeniyle hayatını kaybetti. Ateşi olan bebeği bakıcıya bırakıp hastaneye götürmeyen anneyle bakıcı tutuklandı.

Ankara’da Polis Memuru Melih Okan Keskin’in Ölümüyle İlgili Şüpheli İfadeleri Ortaya Çıktı

Ankara'da bir polis memurunun darbedilerek öldürülmesiyle ilgili üç şüphelinin ifadeleri ortaya çıktı. Şüpheliler, olay anında panik içinde hareket ettiklerini belirtti.

Hızlı Tren Hattı Projesi Seyahat Süresini Düşürüyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep hızlı tren projesinin yüzde 85 tamamlandığını, seyahat süresinin 6 saat 23 dakikadan 2 saat 15 dakikaya ineceğini duyurdu.