Fenerbahçe Agger’in menajerine teklif yaptı

Fenerbahçe, Danimarkalı stoper Simon Kjaer'in milli takımdaki partneri Daniel Agger için harekete geçti.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu Beşiktaş'a kaptıran Fenerbahçe'de transfer hareketliliği erken başladı.

Gelecek sezon için savunma hattını güçlendirmek isteyen Sarı-Lacivertliler, Danimarkalı stoperi Simon Kjaer'in milli takımdaki partneri Daniel Agger'i gözüne kestirdi.

Bu transfer için çalışmalara hemen hız veren Fenerbahçeli yetkililer, deneyimli futbolcunun menajeri Per Steffensen ile masaya oturdu.

Uzun yıllar İngiltere Premier Lig'de Liverpool forması giydikten sonra geçen sezon ülkesine dönerek altyapısından yetiştiği Brondby'de yeniden top koşturmaya başlayan 31 yaşındaki savunma oyuncusu, Danimarka Milli Takımı'nın kaptanlığını yapıyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Bulgaristan Hükümeti Protestolar Sonrası İstifa Etti

Bulgaristan'da hükümet, ekonomik sorunlar ve yolsuzlukla mücadeledeki eksiklikler nedeniyle artan protestoların ardından istifa etti. Ülke, euro bölgesine girmeye hazırlanırken erken seçim tartışmaları alevlendi.

Zafer Dilek Hayatını Kaybetti: Müzik Dünyasında Üzüntü Var

81 yaşındaki müzisyen Zafer Dilek, sağlık sorunları nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ölümü sevenlerinde derin bir üzüntü yarattı. Cenaze töreni detayları açıklandı.

İstanbul Otopark Ücretlerine Yüzde 62,5 Zam Onaylandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde gerçekleştirilen oylamada, İSPARK otopark ücretlerine yüzde 62,5 zam yapılması kabul edildi. Yeni ücretler 1 Ocak 2026'dan itibaren geçerli olacak.

Görevden Uzaklaştırılan TBMM Personeli Tutuklandı

Ankara'da, TBMM'de stajyer bir öğrenciye yönelik istismar iddiaları üzerine başlatılan soruşturma sonucunda H.İ.G. cinsel taciz suçlamasıyla tutuklandı.

Rutte: Rusya’nın Bir Sonraki Hedefi NATO Ülkeleri

NATO Genel Sekreteri Mark Rutte, İttifak'ın Rusya'nın hedefleri arasında olduğunu ve bu durumu birçok ülkenin ihmal ettiğini vurguladı.