Fenerbahçe Beko, 4 Yıllık İmza Atıyor

FENERBAHÇE BEKO’NUN TARİHİ BAŞARISI

Fenerbahçe Beko, 2024-2025 sezonunu basketbol tarihine altın harflerle yazan bir performans sergileyerek tamamladı. Sarı-lacivertli takım, bu sezon hem Türkiye Süper Ligi’ni, hem Türkiye Kupası’nı hem de Avrupa’nın en prestijli organizasyonu olan EuroLeague şampiyonluklarını kazanarak unutulmaz bir başarı elde etti. Bu zafer sayesinde Fenerbahçe Beko, 2014-2015 sezonundan bu yana aynı sezonda üç büyük kupayı birden kazanan ilk Avrupa takımı olmayı başardı.

JASIKEVICIUS’UN BAŞARISI VE YENİ SÖZLEŞME

Bu olağanüstü sezonun mimarlarından biri olan Litvanyalı başantrenör Sarunas Jasikevicus, kariyerinde 17. şampiyonluğunu elde etti. Elde edilen başarıların ardından yönetim, Jasikevicus ile yeni bir sözleşme imzalamak için adım atmaya başladı. Sports Digitale’nin haberine göre, sarı-lacivertli yönetim, Litvanyalı başantrenör ile 2028-2029 sezonu sonuna kadar sürecek yeni bir sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Bu sezon EuroLeague, Türkiye Süper Ligi ve Türkiye Kupası şampiyonluklarını kazanarak Avrupa basketbolunda fark yaratan deneyimli koçun, 4 yıllık imzayı atması bekleniyor.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Mahkeme CHP’nin Kongre ve Kurultay Davasını Reddetti

Ankara 3. Asliye Mahkemesi, CHP tarafından 2023'te düzenlenen İstanbul İl Kongresi ve 38. Olağan Kurultay'ın iptali davalarını reddetti. Ret kararının gerekçeleri mahkeme tarafından ayrı ayrı açıklandı.

1 Temmuz’da Depozitolu Şişeye 1 TL Verilecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 1 Temmuz'dan itibaren Depozitosu Olan Ambalajlar uygulamasının Türkiye genelinde yaygınlaşacağını açıkladı. Uygulama kapsamında teşvik bedeli ise 1 TL olarak belirlendi.

Jhon Duran’ın Paylaşımı Sosyal Medyada Konuşuluyor

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon başında Al Nassr'dan kiraladığı Jhon Duran ile devre arasında yollar ayrıldı ve Kolombiyalı futbolcu Zenit'e kiralandı. Disiplinsiz tavırlarıyla öne çıkan oyuncu Galatasaray ile anılıyordu.

MSB’den Yunanistan’ın Silahlanmasına Açıklama

Milli Savunma Bakanlığı, 115'inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla haftalık olağan basın toplantısını İzmir Çiğli'de gerçekleştirdi. Toplantıda Yunanistan'ın silahlanma faaliyetlerinin yakından takip edildiği belirtildi.

Ferah Kebap’ın Konkordato Süresi Uzatıldı

Isparta'da faaliyet gösteren ve odun ateşinde pişirdiği yemeklerle tanınan Ferah Kebap, reklam ve sosyal medya kullanımına rağmen finansal darboğaza girince konkordato talebinde bulundu. Restoran yiyecekleri 250 liradan başlayan fiyatlarla satıyordu.