Fenerbahçe, Cancelo’yu İzlemeye Aldı

TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Futbol transfer sürecine hız kesmeden devam eden Fenerbahçe, Al Hilal’de forma giyen Portekizli sağ bek Joao Cancelo’yu dikkatle izliyor. Teknik direktör Jose Mourinho’nun sağ bek arayışları doğrultusunda, fizikli ve hızlı bir oyuncu arayışında olan kulüp yönetimi, sağ bek için farklı bir profil belirliyor. Mourinho, yönetime “Oyun kurabilen, teknik kapasitesi yüksek, oyun vizyonu üst düzey bir sağ bek istiyorum” talebini iletti. Bu doğrultuda çeşitli oyuncuları değerlendiren yönetim, menajerler aracılığıyla Cancelo’yu gündemine aldı.

CANCELO’UN DURUMU VE İLGİSİ

2027 yılına kadar sözleşmesi olan tecrübeli futbolcu, Avrupa’ya geri dönmek istediğini kulübüne bildiriyor. Yıllık 15 milyon Euro kazanan Cancelo’nun, Avrupa’ya dönüş için maaşında önemli bir indirime gitmeye hazır olduğu belirtildi. 31 yaşındaki futbolcu, daha önce Manchester City, Bayern Münih ve Barcelona gibi üst düzey kulüplerde forma giymiş ve bu kulüplerden 145 milyon Euro bonservis ücreti ödenmiş durumda. Fenerbahçe’nin bu gelişmelere nasıl yanıt vereceği ise merak konusu.

ÖNEMLİ

Esnaf, Orman Yangınlarına Fidan Bağışladı

Turgutlu ilçesindeki esnaflar, orman yangınlarından etkilenen bölgelerin ağaçlandırılması için 200 fidan bağışlayarak sosyal medya üzerinden farkındalık kampanyası başlattı.

Yangın, Elektrik Panosundan Çıktı

Kayseri'de 14 katlı bir binanın 13. katında çıkan yangında 8 kişi duman sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Elektrik panosundan çıktığı söylenen yangında 25 kişi kurtarıldı.

Daha Fazlası!