Fenerbahçe’de Bartuğ Elmaz Veda Ediyor

AYRILIĞIN DETAYLARI

Fenerbahçe’de yaz transfer döneminde ayrılıklar sürüyor. Sözleşmesi devam eden oyuncular arasında ikinci vedaya hazırlanan isim Bartuğ Elmaz oldu. Genç orta saha futbolcusu, İsviçre Süper Lig ekiplerinden FC Zürih ile anlaşma sağladı. Bartuğ Elmaz, Fenerbahçe ile 2026 yılına kadar süren sözleşmesi kapsamında satın alma opsiyonu ile kiralanacak. İki kulüp arasındaki görüşmelerin olumlu geçtiği ve transferin kısa süre içinde resmileşmesi bekleniyor.

MARİBOR’DA GÖREVİ VE PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Maribor’da kiralık olarak geçiren Bartuğ, burada 19 maçta 2 gol ve 1 asistle dikkat çekmeyi başarmıştı. Ancak Fenerbahçe’nin yıldız oyuncularla dolu orta saha rotasyonunda forma şansı bulması zor görünüyordu.

KADRODAKİ DURUM VE TEKNİK HEYETİN GÖRÜŞÜ

Teknik direktör Jose Mourinho’nun, Bartuğ’u kadroda tutmaya sıcak bakmadığı, bu nedenle oyuncunun yeni bir maceraya atılmaya olumlu baktığı ifade ediliyor. Bu durum Bartuğ’un ayrılığını daha da kaçınılmaz hale getiriyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.