Fenerbahçe’de En-Nesyri Gidiyor!

EN-NESYRİ’NİN TAKIMDAN AYRILMA İHTİMALİ

Fenerbahçe’de geçtiğimiz sezon 30 gol atan Youssef En-Nesyri’nin takımdan ayrılması gündemde. Sarı-lacivertlilerin Faslı yıldızı için Suudi Arabistan kulüpleri devrede.

SUUDİ KULÜPLER İLGİ GÖSTERİYOR

Yayınlanan habere göre En-Nesyri’ye Neom, Al-Hilal ve Al Qadsiah talip oldu. Özellikle Al Qadsiah’ın Aubameyang’ın yerini doldurmak için En-Nesyri’yi istediği bildiriliyor. Fenerbahçe, cazip bir teklif gelirse En-Nesyri ile yolları ayırma kararı alacak ve bu oyuncuya 35 milyon euro değer biçildiği ifade ediliyor. Eğer transfer bu bedelle gerçekleşirse, En-Nesyri Süper Lig tarihindeki en yüksek bedelle satılan oyuncu olacak.

AVRUPA KULÜPLERİNDEN İLGİ AZALDI

Faslı yıldızın maaşının yüksek olması sebebiyle Avrupa kulüplerinin ilgisinin zayıfladığı ve büyük ölçüde Suudi ekiplerinden birine transfer olabileceği belirtiliyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.