Fenerbahçe’de Sezon Sonu Değişim Kapıda

KÖTÜ SONUÇLAR SONRASI FENERBAHÇE’DE SIKINTILAR BAŞLADI

Peş peşe gelen olumsuz sonuçlar sonrasında Fenerbahçe’de karışıklıklar yaşanıyor. Bazı futbolcuların teknik direktör Mourinho’yu sosyal medya üzerinden takipten çıktığı, diğer bazı oyuncuların ise hiç takip etmediği öğreniliyor. Mourinho’nun, futbolcularla arasında yaşanan iletişim sorunları sebebiyle soyunma odasında otoritesini kaybettiği dile getirildi. Bu bağlamda, Fenerbahçe’de sezon sonu büyük bir değişim olacağı yönünde bilgiler dolaşıyor.

EYLEMLER DEVAM EDERKEN BAŞARISIZLIKLAR ARTIYOR

Sezona üç farklı kulvarda devam eden Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’ne Glasgow Rangers’a karşı oynadığı penaltı atışları sonunda veda etti. Ardından, geçtiğimiz hafta sonu 10 kişilik Samsunspor ile berabere kalarak hayal kırıklığı yarattı. Bu sonuçların ardından Mourinho’nun maddi ve manevi destek bulmadığı, takım içinde yönetimsel sorunlar yaşandığı belirtiliyor.

Portekizli teknik adam Jose Mourinho’nun bazı futbolcularla gergin tartışmalar yaşadığı, özellikle sosyal medya üzerinde bazı yıldızların Mourinho’yu takip etmemesi dikkat çekiyor. Bu durumun, Mourinho’nun ekibin iç dinamiklerini olumsuz yönde etkilediği ve takım bütünlüğünü zedelediği ifade ediliyor.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Patrik Maşalyan’ı Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Milletvekili Sevan Sıvacıoğlu ve Patrik Sahak Maşalyan'ı Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nde kabul etti. Kabul basına kapalı gerçekleşti.

İzmir’de Kızgın Tereyağı Bebeği Yaktı

İzmir'in Bornova ilçesindeki bir döner restoranında servis sırasında kızgın yağ dolu tavanın sapı aniden kırıldı ve 2 yaşındaki Mercan bebeğin üzerine kaynar yağ döküldü. Olay 14 Eylül 2025'te meydana geldi.

İçişleri Bakanı Çiftçi: Duruşumuzdan Taviz Vermeyeceğiz

İsrail Savunma Bakanı İsrael Katz, Kudüs'ün 3 bin yıldır Yahudi halkının başkenti olduğunu belirterek Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan bir paylaşım yaptı. İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, bu açıklamalara tepki gösterdi.

Küçükçekmece’de 3 İşçi Göçük Altından Kurtarıldı

Küçükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışması sırasında bir binanın duvarı çöktü. Göçük altında kalan 3 işçi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

18 İlde Siber Suç Operasyonunda 194 Tutuklama

İçişleri Bakanlığı, 18 ilde düzenlenen siber suç operasyonlarında 357 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde çalışmalar yürütüldü.