Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Galatasaray ile karşılaşacak. Sarı-lacivertli kulübün yönetici ismi Hulusi Belgü, kura çekimi sonrasında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
GÜZEL BİR MAÇ OLACAK
Kura çekimi hakkında düşüncelerini paylaşan Belgü, “Hayırlı uğurlu olsun. İyi olan kazansın inşallah. Tabii ki önemli bir maç, iki takımın oynadığı her maç önemli. Güzel bir maç olmasını temenni ediyoruz.” dedi.
TEKNİK EKİBE ŞÜKRANLARINI SUNDU
Takıma teşekkür eden Belgü, “Teknik ekibe ve futbolcularımıza teşekkür ediyoruz. Bizi mahcup etmiyorlar. 3 kulvarda devam ediyoruz. Bugünkü maç da çok önemli. Avrupa’yı çok önemsiyoruz. İnşallah hepsinde getirebileceğimiz en iyi yere getireceğiz Fenerbahçe’yi. Taraftarımız da bizim itici gücümüz olacak.” diye konuştu.
YABANCI HAKEM TALEBİ
Türkiye Kupası’ndaki eşleşmede yabancı hakem isteklerini yineleyen Hulusi Belgü, “Bizim duruşumuz çok net, çok belli. Yabancı hakemlerin tüm derbileri yönetmesinde büyük fayda görüyoruz. Türk sporunu hakem konularıyla meşgul etmenin bir anlamı olmadığını düşünüyorum. Bu maçta da oynanacak derbilerde de yabancı hakemin olmasını isteriz, destekleriz.” ifadeleriyle duruşlarını belirtti.
MAÇ TARİHLERİ
Çeyrek final karşılaşmaları, tek maç eleme usulüne göre seri başı takımların ev sahipliğinde 1, 2, 3 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek. Yarı final maçları ise 22, 23 veya 24 Nisan’da oynanacak. Kupanın finali 14 Mayıs’ta gerçekleşecek.