2025-2026 SEZONU HEYECANI
Süper Lig’de 2025-2026 sezonunun heyecanı devam ediyor. Ligin 6. hafta karşılaşmasında Kasımpaşa, Şota Arveladze yönetiminde, Fenerbahçe’ye ise Domenico Tedesco teknik olarak liderlik ediyor. Maç, hakem Oğuzhan Çakır yönetiminde Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda gerçekleşti. Fenerbahçe, konuk olduğu Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı.
FENERBAHÇE İLK YARIYI ÖNDE TAMAMLADI
Fenerbahçe, mücadelenin başlama düdüğünden sadece 3 dakika sonra Kerem Aktürkoğlu’nun asistinde Marco Asensio ile 1-0 öne geçti. İlk yarı, sarı lacivertlilerin 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
KASIMPAŞA 10 KİŞİ KALDI
Kasımpaşa’da Cafu, rakibi Skriniar’a yaptığı faul sonrası sarı kartla cezalandırıldı. İlk yarının bitimine 45 saniye kala, hakem Oğuzhan Çakır, VAR uyarısı sonrasında pozisyonu monitörden inceledi ve Cafu’nun sarı kartını iptal ederek kırmızı kart gösterdi.
Kasımpaşa, 64. dakikada Haris Hajradinovic’in attığı gol ile durumu eşitledi. Maçta başka gol sesi duyulmadı.
FENERBAHÇE’DE 5 YIL SONRA KAYIP
Fenerbahçe, Kasımpaşa karşısında 2020 sezonundan bu yana ilk kez puan kaybetmiş oldu.
FENERBAHÇE’DEN ART ARDA İKİNCİ PUAN KAYBI
Domencio Tedesco yönetimindeki Fenerbahçe, ardı ardına ikinci puan kaybını yaşadı. Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 12’ye yükseltti. Kasımpaşa ise puanını 5 yaptı. Süper Lig’in bir sonraki haftasında, Fenerbahçe Antalyaspor’u konuk ederken, Kasımpaşa Rizespor deplasmanına gidecek.