FENERBAHÇE’NİN UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDEKİ BAŞARISI
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanşında İsviçre ekibi Lugano’yu 2-1 mağlup ederek tur atladı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, takımının performansını ve taraftar desteğini değerlendirdi.
JOSE MOURINHO’NUN AÇIKLAMALARI
Mourinho, maçın atmosferinden ve zeminin durumundan bahsederek, taraftarın takımı desteklemesinin önemine vurgu yaptı. Maçın zorluğuna ve oyuncu değişikliklerine de değinen Mourinho, Avrupa Şampiyonası’ndan geç katılan oyuncuların varlığını da dile getirdi. Teknik direktör, yeni futbolcuların hazır hale gelmesine yönelik de umutlu olduğunu belirtti.
LİGİNDEKİ GELECEK MAÇLARINA İLİŞKİN YORUMU
Mourinho, Lille ile karşılaşacakları 3. eleme turu hakkında henüz analiz yapmadıklarını ifade etti ve Türk takımlarının güçlü rakiplere karşı zorlanabileceğini söyledi. Ayrıca, Sırp kaleci Dominik Livakovic’in performansını da övgüyle bahsetti, kritik kurtarışlarının galibiyete katkı sağladığını dile getirdi.