SÜREÇTEKİ FIRSATLAR
Ligdeki 8. haftayı bay olarak geçiren ve milli aradan dolayı 17 günlük bir süre boyunca maç yapmadan geçirecek olan Fenerbahçe, bu durumu daha güçlü bir geri dönüş için bir fırsat olarak değerlendiriyor. Sarı-lacivertli yetkililer, 17 günlük devre ile ilgili şu açıklamayı yaptılar:
SAKAT OYUNCULARIN İYİLEŞMESİ
“Bu ara, gerek sakatların düzelmesi gerekse Jose Mourinho’nun ligin en iyi ve disiplinli takımlarından biri olan Samsunspor ile 24 Ekim’deki rakibimiz Manchester United’i analiz etmesi bakımından harika bir döneme denk geldi. Twente maçından İstanbul’a cuma saat 17.00 gibi dönebildik. Eğer o hafta bay olmasaydık 2 gün içinde maç oynayacaktık. Bu nedenle bu ara takıma çok yaradı.”
Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Maximin, İsmail Yüksek, Çağlar, İrfan Can Eğribayat ve Mert Hakan Yandaş’ın iyileşerek Samsunspor karşısında sahada olabilecek bir seviyeye gelmesi bekleniyor.