FETÖ'nün darbe girişimi gecesi Akıncı Üssü'nde yakalanan ve skandal bir gerekçeyle serbest bırakılan Adil Öksüz'le ilgili her gün yeni bir bilgi ortaya çıkıyor.
15 Temmuz kanlı darbe girişiminin baş aktörlerinden örgütün hava kuvveti Adil Öksüz'ün gözaltı fotoğraflarındaki detay ortaya çıktı.
FETÖ imamı Adil Öksüz'ün gözaltı fotoğraflarında herkesin arkadan kelepçelenirken Öksüz'ün önden kelepçelendiği dikkat çekti.
A haber'in haberine göre, 15 Temmuz darbe girişimi soruşturması kapsamında aranan, FETÖ'nün 'Hava Kuvvetleri İmamı' olduğu belirtilen Adil Öksüz, 16 Temmuz'da Sabah erken saatlerde, darbenin yönetildiği merkezlerden biri olan Akıncı Hava Üssü yakınlarında yakalanarak, Kazan İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.
Askeri birlikteki diğer gözaltılarla birlikte yarı çıplak görüntüleri basına yansıyan Adil Öksüz'ün gözaltına ilişkin olarak elde edilen görüntülerde dikkatleri çeken bir uygulama göze çarptı.
Akıncı Üssü'ndeki herkesin elleri arkadan kelepçelenirken, sadece Adil Öksüz'ün ellerinin önden kelepçelendiği görüldü.