GALATASARAY’IN YENİ ORTA SAHA OYUNCUSU GABRIEL SARA
Galatasaray, Championship takımlarından Norwich City’den transfer ettiği orta saha oyuncusu Gabriel Sara’yı kadrosuna katmıştır. 25 yaşındaki oyuncu, Galatasaray ile 5 yıllık sözleşme imzalamıştır. Gabriel Sara’nın transferi için Sarı Kırmızılılar, Norwich City’ye 3 sezonda eşit taksitler halinde ödeyeceği 18 milyon Euro’yu ve oyuncunun yıllık 2.75 milyon Euro’luk maaşını kabul etmiştir.
GABRIEL SARA’NIN TRANSFER MALİYETİ
Gabriel Sara’nın transferi için Galatasaray’ın Norwich City’ye ödeyeceği toplam miktar, 3 sezona yayılmış 9 eşit taksitte 18 milyon Euro olarak belirlenmiştir. Ayrıca Brezilyalı oyuncunun yıllık kazancı da 2.75 milyon Euro olacaktır.
SARA’DAN NORWICH CITY’YE VEDA
Gabriel Sara, Norwich City’ye veda ederken duygusal bir açıklama yapmıştır. Brezilyalı futbolcu, “Burada oynamak bir onurdu ve burada her zaman hoş karşılandım. Geçirdiğim zamanda Norwich ailesinin bir parçası gibi hissettim. Buradaki her maç harikaydı. Kulübe ve taraftarlara en iyi dileklerimi sunuyorum, onları çok seviyorum.” şeklinde ifadeler kullanmıştır.