Muslera'ya alternatif arayan Galatasaray, Beşiktaşlı kaleci Cenk Gönen'e talip oldu.
Cimbom'un, siyah beyazlılarla yaptığı ilk görüşme olumlu geçerken, Cenk de G.Saray'da oynamaya sıcak bakıyor
Galatasaray'da yedek kaleci arayışları sürüyor. Sarı kırmızılılar, Beşiktaş'ın kalecisi Cenk Gönen konusunda yaptığı ön görüşmeden olumlu sonuç aldı.
Teknik heyetin raporu doğrultusunda listedeki isimlerle birer birer görüşen Galatasaray, Beşiktaş'ın deneyimli file bekçisi için temasta bulundu. Siyah beyazlı kulüple gerçekleştirilen toplantıda olumlu sonuç alınırken, tarafların önümüzdeki günlerde yeniden bir araya gelmesi bekleniyor.
NTV Spor'un haberine göre; Cenk Gönen'in de Galatasaray'da forma giymeye sıcak baktığı belirtiliyor.
Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu sezon boyunca zaman zaman Muslera'yı dinlendirmek adına yeni bir kalecinin alınmasını istemişti. Sarı kırmızılılar, Kızılyıldız'ın 19 yaşındaki file bekçisi Rajkovic için 1 milyon euro'luk teklifte bulunmuş, ancak kulübün 5 milyon euro istemesi üzerine düşünmek için süre istemişti.