Galatasaray’da ceza neden uygulanmıyor?

Galatasaray'da kötü sonuçların yaşanması ya da disiplisiz tavırların görülmesi durumunda önceden verilen cezaları da neden uygulanmaya koyuyor.

Galatasaray yönetimini durduran asıl sebep ise, oyuncuların her ay borçsuzluk kağıdı imzalıyor olması. Galatasaray Kulübü, yaşanılan mali sıkıntılardan dolayı, birçok oyuncunun maaşlarını geriden gelerek ödüyor.

Her ay oyuncular "Kulübün bizlere borcu yoktur" ifadesinin yer aldığı kağıdı imzalıyor. Bu belge imzalanmadığı takdirde yönetimin oyuncular tarafından FIFA’ya şikayet edilme riski var. Dolayısıyla yönetim, böylesine kritik bir süreçte oyuncuların maaşlarını geç öderken para cezasını da hemen hayata geçiremiyor. Galatasaraylı yetkililer, kulübe yüklü miktarda nakit para girişinin yapılması halinde cezaların tahsil edilebileceğini belirtiyor.

NTV

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Rahmi Koç’a Soruşturma ve Özür

Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç hakkında İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "Halkın Bir Kesimini Alenen Aşağılama" suçundan resen soruşturma başlatıldı. Soruşturmaya gerekçe olarak, Rahmi Koç'un bir açılış programında sarf ettiği ifadeler gösterildi.

Hakan Safi, Greenwood İçin 4 Yıllık Anlaşma Duyurdu

Fenerbahçe Başkan Adayı Hakan Safi, seçim öncesi son büyük buluşmasını Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Tekneyle meşaleler eşliğinde alana gelen Safi, taraftarlara seslendi.

Beşiktaş, Italiano ile 2 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Beşiktaş Kulübü, İtalyan teknik adam Vincenzo Italiano ile 2027-2028 sezonu sonuna kadar sürecek iki yıllık bir sözleşme imzalandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Kulüp başkanı Serdal Adalı imza töreninde yaptığı açıklamada sportif başarıdan uzak olduklarını üzülerek belirtti.

Halkalı-Kapıkule Hızlı Treni 1,5 Saate İnecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı - Kapıkule Hızlı Tren Hattı'yla ilgili önemli bilgiler paylaştı. Projenin ülkelerin geleceğini şekillendirdiğini söyledi.

Kayıp Çocuk Yedi Yıl Sonra Kurtarıldı

Bursa'da 2019 yılından bu yana kayıp olarak aranan 8 yaşındaki çocuk, özel ekip tarafından düzenlenen operasyonla bulundu ve annesine teslim edilerek Almanya'ya gitti. N.S. isimli çocuğun yedi yıl sonra kaydedilen ilk görüntüsü dava dosyasına girdi.