GALATASARAY ÇİFTE KUPA HEDEFİNDE
Trendyol Süper Lig’de liderliğini koruyan ve Türkiye Kupası’nda final aşamasına yükselen Galatasaray, çifte kupa hedefine yaklaşırken zor günler de kapıda görünüyor. Günlük bir yayından edinilen bilgilere göre, Victor Osimhen, Davinson Sanchez, Lucas Torreira ve Gabriel Sara gibi önemli oyunculara Avrupa kulüplerinden ciddi teklifler gelmeye başladı. Ayrıca, üst üste üçüncü şampiyonluğu hedefleyen teknik direktör Okan Buruk’un da İtalyan kulüpleri tarafından izlendiği öğrenildi. Bu nedenle, Galatasaray yönetimi olası ayrılıklara karşı transfer hazırlıkları yapmaya başladı.
OSIMHEN’İN AYRILIĞI TARAFTARLARI ÜZÜYOR
Kiralık olarak Napoli’den gelen Victor Osimhen, bu sezon Galatasaray’ın en etkili oyuncusu olarak öne çıkıyor. 29 maçta kaydettiği 23 gol ve 5 asistle taraftarların sevgisini kazanan Nijeryalı oyuncunun sezon sonunda takımdan ayrılabileceği gündeme geldi. İngiliz Premier Lig ekipleri Chelsea ve Manchester United, Osimhen için 66 milyon euroluk bonservis bedelini ödemeye hazır. Galatasaray yönetimi, Osimhen’i kalıcı hale getirmek için çabalasa da bu transferin gerçekleşmesi güç görünüyor. Sosyal medya üzerinde bir taraftar, “Osimhen giderse Galatasaray’ın ruhu gider” şeklinde bir paylaşımda bulunarak kaygısını ifade etti.
SANCHEZ, TORREIRA VE SARA İÇİN DEV TALEPLER
Galatasaray’ın önemli oyuncuları Davinson Sanchez, Lucas Torreira ve Gabriel Sara da Avrupa kulüplerinin ilgisini çekiyor. Kolombiyalı stoper Sanchez, savunmadaki etkili oyunu sayesinde Tottenham ve AC Milan’ın radarına girdi. Uruguaylı orta saha oyuncusu Torreira, Inter ve Boca Juniors’tan gelen tekliflere rağmen Galatasaray’a bağlılığını sürdürdüğünü belirtse de, iyi bir teklif gelmesi halinde ayrılma durumu söz konusu olabilir. Brezilyalı yetenek Gabriel Sara için ise Everton ve Aston Villa, 35 milyon euroluk bir bonservis teklifi hazırlığında.