Galatasaray’dan flaş açıklamalar!

GALATASARAY YÖNETİCİSİNDEN KONYASPOR MAÇI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Galatasaray’ın Süper Lig’de 2. hafta maçında Konyaspor’a konuk olacağı maç öncesi Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan, İstanbul Havalimanı’nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yazgan, geçen sezon Konyaspor deplasmanıyla şampiyon olduklarını hatırlatarak bu sezonun ilk deplasmanlarının yine Konyaspor olduğunu belirtti. Geçen hafta Konyaspor’un maçını izlediğini ve rakiplerinin güçlü olduğunu dile getiren Yazgan, sakatlığı bulunan Davinson Sanchez’in en kısa zamanda takıma dönmesini umut ettiğini belirtti. Ayrıca, Wilfried Zaha’nın transfer süreci nedeniyle dinlendirileceğini ve Başkanları tarafından davet edildikleri yemeğe katılacaklarını ifade etti. Yazgan, deplasman tribünü için belirlenen yüksek ücret konusunda ise TFF’nin aldığı karara uyulması gerektiğini vurgulayarak diğer kulüplerin de benzer beklentiler içinde olduğunu söyledi.

UMUTLU VE HEYECANLI BEKLEYİŞ

Yazgan, takımın Konyaspor maçı öncesi umutlu ve heyecanlı bir bekleyiş içinde olduğunu belirterek geçen sezon elde ettikleri başarıyı tekrarlamak istediklerini dile getirdi. Ali Çamdalı’nın Konyaspor’u güçlendirdiğini ve zorlu bir maçın kendilerini beklediğini söyleyen Yazgan, taraftarların da desteğiyle galibiyetle dönmeyi umut ettiklerini ifade etti. Maç öncesinde yaşanan sakatlık ve transfer süreci gibi konuların takımı olumsuz etkilememesi gerektiğinin altını çizen Yazgan, tüm takımın bu maça odaklandığını ve galibiyetle dönmenin hedeflendiğini belirtti.

DEPLASMAN TRİBÜNÜ ÜCRETİ TARTIŞMASI

Yazgan, deplasman tribünü için belirlenen yüksek bilet ücreti konusunda kulüplerin TFF’nin aldığı karara uymaları gerektiğini vurgulayarak bu konuda diğer kulüplerle aynı fikirde olduklarını ifade etti. Tribün bilet fiyatlarının belirlenmesinde adaletli ve makul bir yol izlenmesi gerektiğini belirten Yazgan, tüm takımların bu konuda duyarlı olması gerektiğini söyledi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Trump, Erdoğan’ı Harika Bir Lider Olarak Tanımladı

ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'da gazetecilerin sorularını yanıtlayarak İran ile yaşanan çatışmalara ilişkin açıklamalar yaptı. İsrailli bir muhabir, İsrail ile Türkiye arasında bir çatışma ihtimalini sordu.

Fenerbahçe Yeni Hocasını Cuma Günü Açıklayacak

Süper Lig'de gelecek sezon şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de başkanlık seçimi sonrası Aziz Yıldırım liderliğinde yeni teknik direktörün Aykut Kocaman olduğu kesinleşti. Sarı-lacivertli kulüp Kocaman'ı cuma günü kamuoyuna duyuracak.

Bakanlık BYD Teşvik Sürecini Askıya Aldı

BYD firması, Türkiye'de 150 bin araç kapasiteli üretim tesisi kurmak için Manisa'da yer tahsisi yapmış ve yatırım sürecini başlatmıştı. Ancak yatırımda beklenen ilerleme kaydedilmeyince teşvik süreci 2026 yılı başında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından askıya alındı.

Seçil Erzan Yeniden Yargılanacak: İlk Duruşma 11 Eylül’de

Seçil Erzan, banka şube müdürü Fatih Terim, Arda Turan ve Emre Belezoğlu gibi isimleri dolandırdığı iddiasıyla 102 yıl 2 ay 2 gün hapis cezasına çarptırıldı. Avukatların itirazı üzerine İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi bu cezayı bozdu.

CHP’de 9 Kişi Kesin İhraçla Disipline Gönderildi

CHP Merkez Yönetim Kurulu bugün saat 13.00'te toplandı, 9 parti üyesinin kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildiği duyuruldu. Toplantıya Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlık etti.