Galatasaray’dan Osimhen ile görüşme sürüyor

GALATASARAY BAŞKANI OSİMHEN KONUSUNDA AÇIKLAMALAR YAPTI

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Victor Osimhen transferi hakkında bilgiler verdi. Özbek, “Osimhen Galatasaray’ı çok sevdi, çok katkı veren bir oyuncu.” dedi. Özbek, sözlerine şöyle devam etti: “Transfer etmek için çabalarımız sürüyor. Onun transferini çok akıllı ve başarılı bir şekilde planladığımızı söylemeliyim. İş bittikten sonra imzalar atılınca nasıl yapıldığını anlattığım zaman sizin bana hak vereceğinizi düşünüyorum.”

TRANSFER ANLAŞMASI DETAYLARI

İtalyan medyasında yer alan haberlere göre; Osimhen için 40 milyon euro hemen ödenecek. Kalan 35 milyon euro ise 2026’ya kadar taksitle ödenecek. Buna ek olarak, 5 milyon euro bonus ve sonraki satıştan yüzde 10 pay yer alıyor. Nijeryalı golcü, 2 yıl boyunca Serie A’ya transfer olamayacak.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Ukrayna Deniz Kuvvetleri’nden Türk Gemisine Saldırı İddiası

Ukrayna Deniz Kuvvetleri, Türkiye'ye ait "VIVA" isimli geminin Mısır'a doğru sefer yaparken Rusya'nın insansız hava aracı saldırısına uğradığını iddia etti.

TBMM Lokantasında Taciz İddiaları Soruşturması Genişliyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde staj yapan bir lise öğrencisinin cinsel istismara uğramasıyla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı, bunlardan 3'ü tutuklandı. Tutuklu sayısı 4'e çıktı.

Galatasaray Antalyaspor’a Karşı Yenilmezliğini Sürdürüyor

Galatasaray, Antalyaspor ile yaptığı son 19 maçta 15 kez galip gelirken, 4 mücadelede ise berabere kaldı.

Dışişleri Bakanlığı’ndan Suriye’deki Terör Saldırısına Kınama

Dışişleri Bakanlığı, Suriye'de bir DEAŞ militanının Amerikan ve yerel birliklere düzenlediği terör eylemini sert bir dille lanetledi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay Entübe Edildi

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, kolon kanseri tedavisi sırasında durumu kötüleşti. Şu an yoğun bakımda solunum cihazına bağlı olarak tedavi ediliyor ve hayati tehlikesi sürüyor.