GALATASARAY’IN TRANSFER HAMLESİ
Galatasaray, tarihindeki en yüksek bonservis bedelini ödemek için adımlar atıyor. Zenit’in cevabı beklenirken, sarı-kırmızılılar, tarihte ödedikleri en büyük transfer bedeli ile hareket ederek Wendel transferini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. 17 milyon euro bonservis bedeliyle Mario Jardel’e ödeme yapan Galatasaray, Zenit’ten Brezilyalı oyuncu Wendel’i almak için bu rakamı 20 milyon euroya çıkardı. Eğer 26 yaşındaki futbolcu bu bedelle transfer edilirse, Galatasaray tarihinin en yüksek bonservis bedeli ödenen oyuncusu olacak.
OKAN BURUK’UN TRANSFER İSTEĞİ
Teknik Direktör Okan Buruk’un ısrarla istediği Brezilyalı orta saha oyuncusunun Zenit’le yaşanan gelişmeler transfere etki edebilir. Zenit, başlangıçta Wendel’i satmak istemese de oyuncunun kararlı tutumu sonucunda geri adım attığı belirtildi. Galatasaray, uzun süredir yaşanan 8 numara pozisyonundaki sorunu çözmek için bu transferde kararlı davranıyor.
DUBOIS’İ ELDEN ÇIKARMA ÇABASI
Galatasaray, sağ bek arayışlarına devam ederken, takımdaki diğer sağ savunmacı Leo Dubois’i elden çıkarmak için çalışmalara başladı. Göztepe’nin Dubois’i transfer etmek için çalışmalar yaptığı öğrenilirken, Teknik Direktör Okan Buruk’un Fransız sağ bekle devam etmeme niyetinde olduğu belirtildi. Bu doğrultuda Dubois’ın durumu yakından takip ediliyor.
ANTONIO SANABRIA İDDİASI
İtalyan basınında çıkan haberlere göre Galatasaray, Antonio Sanabria ile ilgileniyor. La Stampa Gazetesi’nin iddiasına göre, Galatasaray’ın Paraguaylı golcüyü transfer etmek istediği ancak Teknik Direktör Paolo Vanoli’nin bu transferi düşünmediği belirtiliyor. Torino’ya yapılan teklifler hakkında da bilgiler yer alıyor.