GALATASARAY’DA TRANSFER HAREKETLİLİĞİ DEVAM EDİYOR
Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürürken, kulüpten yapılan açıklamalar da devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, Leroy Sane transferiyle yeni dönemi açtı ve Victor Osimhen ikilisini kadrosuna katmak için yoğun çaba harcıyor. Fernando Muslera’nın takımdan ayrılmasının ardından yeni bir kaleci transfer etmeyi planlayan Galatasaray’ın gündeminde Barcelona’dan Marc-Andre ter Stegen olduğu ifade ediliyor.
MATTHAUS’TAN TRANSFER TAVSİYESİ
Galatasaray’ın transfer için görüştüğü deneyimli kaleci Marc-Andre ter Stegen hakkında açıklamalarda bulunan Alman futbolunun efsanesi Lothar Matthaus, “Bence ter Stegen artık Barcelona’da forma şansı bulamayacak. Dünya Kupası’nda oynama hayalini gerçekleştirmek istiyorsa düzenli olarak oynamalı. Dünya Kupası’nda oynamak istiyorsa transfer olmalı.” dedi.
KALECİNİN GELECEĞİ HAKKINDA YORUM
Tecrübeli kalecinin Barcelona’dan ayrılması gerektiğini savunan Matthaus, “Marc-Andre ter Stegen’i anlıyorum. İyi bir performans sergiledi, kaptanlık yaptı ve Barcelona’da güzel bir hayatı var. Ancak Barcelona’nın başka fikirleri ve planları olduğunu kabul etmeli.” şeklinde konuştu. 33 yaşındaki kaleci, geçen sezon Barcelona formasıyla sadece 9 maçta görev aldı ve rakiplerinden 11 gol yedi. Ter Stegen, 1 kez de kalesini gole kapattı.